Używamy Cookies w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników.
Dalesze korzystanie z tego serwisu oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Dowiedz się więcej o naszej polityce prywatności

Zamknij

08/06 - 28/06/2015

fot. Maciej Zakrzewski
Galeriafot. Maciej Zakrzewski
  • z cyklu: Spotkania Światów

    Nie różnice, a podobieństwa pomiędzy kuchnią polską i latynoamerykańską staną się inspiracją dla wspólnych wtorkowych kolacji w Wolno Kuchni. Poprowadzi je dwóch kucharzy – Leon Ruiz Jose Carlos z Wenezueli oraz Tomasz Trąbski – szef kuchni z restauracji Concordia Taste. Goście siądą przy jednym długim stole, na którym znajdą przekąski oraz potrawy charakterystyczne dla obu tradycji kulinarnych. Kucharze opowiedzą o tych daniach, kulturze jedzenia oraz przyrządzania potraw. Będą inspirować gości do własnych kulinarnych poszukiwań. Długi stół to też okazja do spotkania z artystami z Ameryki Łacińskiej, którzy odwiedzą Poznań podczas „Malty”.

    partner: Concordia Design
     

    Wejściówki w cenie 25 złotych do kupienia w punkcie informacyjnym na Placu Wolności.